Onze contactgegevensDe praktijk is gesitueerd in Duffel, midden in de provincie Antwerpen.


Kom je van de autosnelweg A1-E19 Antwerpen-Brussel neem dan de afrit Duffel-Rumst. Eens de autosnelweg verlaten, volg steeds richting Duffel tot in het centrum. Aan de verkeerslichten van Duffel centrum (gemeentehuis) sla rechtsaf, de brug over richting Duffel-Oost. Na het O.L. Vrouw-kerkje sla je de eerstvolgende zijstraat links in (Provinciestraat). Rij rechtdoor en sla de 4de zijstraat rechts in (Hoogstraat) en sla bijna onmiddellijk opnieuw de 1ste straat rechts in (Borzestraat).


Kom je vanuit Mechelen, volg dan de baan Mechelen-Duffel. Eens in Duffel volg dan niet de richting centrum maar houd rechts aan. Rij rechtdoor richting Lier tot aan de 2de verkeerslichten. Sla daar links in (Hoogstraat). Sla vervolgens de 2de zijstraat links in (Borzestraat).


Kom je vanuit Lier, rij dan op de ring rond Lier tot aan het kruispunt richting Aarschot. Sla daar af aan ''t Hoeveke' richting centrum Lier. Na 100m sla links af en volg deze weg tot aan de 2de verkeerslichten (4km). Sla hier rechts in (Hoogstraat) en sla vervolgens de 2de zijstraat links in (Borzestraat).